Mennyibe kerül egy 35 négyzetméteres ház felújítása?
Ha csak a meglévő ajtó-ablak cseréhez kell a kőműves, azt apukád és a párod is meg tudja csinálni, mert én nő létemre megcsináltam, csak purhabot kell venni.
Ha nem meglévő helyére teszitek, akkor U profilt vegyetek áthidalónak, azt tegyétek be először (mindkét oldalon hosszabbra hagyni mint az ajtó vagy az ablak) utána ki lehet alatta szedni a téglát, ismét purhab és mehet a helyére az ajtó-ablak. Küszöböt készen is kaptok, de az is lehet, hogy a használt ajtóval adnak.
Csak tokkal vegyetek mindent, mert ha nem, akkor azt csak asztalos tudja megcsinálni és az már drágítja a bulit.
Hidd el nem ördöngösség!
Ha ezeket házilagosan megcsináljátok, akkor csak az anyagköltséggel kell számolnod, az meg attól függ, hogy miből milyet és mennyit vesztek.
:D :D :D
Tudok bizony nokedlit csinálni!... és még millió mást is.
Anyukám volt nagyon ügyes, apukám áldott jó lélek volt, de egy szöget nem tudott beverni.
Sajnos a férjem ugyanolyan.
Sem a szülői háznál, sem mostani életemben nem vagyunk gazdagok, amit egyszer látok valakitől, azt legközelebb én csinálom meg.
Persze vannak fizikai határaim, de az elvet értem és igyekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!