Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Van valakinek tapasztalata a...

Van valakinek tapasztalata a joszaki.hu-val kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2017. márc. 24. 17:19
1 2
 11/18 anonim válasza:

az hogy egy munkat az ott regisztralt szakemberek szarul csinalnak meg, azert nem az oldal a felelos! ok csak osszehozzak a keresletet, meg a kinalatot.

hogy ajanlatokat kell irni, az pedig a szakmaval jar!

2023. júl. 27. 12:24
 12/18 bjviszk válasza:
Igen, a megoldás a kötbér, a foglaló, az előleg és az előreutalás és nem regisztrálni sehova ( csak ha muszáj ), még ingyen sem. Mindenkinek legyen legalább egy saját weblapja, de a saját marketing rendszer is ajánlott. 1 napnál hosszabb megállapodásokat tilos ( persze csak nem javasolt ) kötni és ajánlatot is csak az ajánlat elkészítésének költségei előre megrendelése-megfizetése esetén javasolt adni, de persze ez csak egy saját, általunk üzemeltetett és karbantartott nyilvános ( weblap, webáruház, média ) árlista mellett megvalósítható.
júl. 8. 08:41
 13/18 bjviszk válasza:
Hát, sajnos nekem is meg kellett gondolnom az ügyet és inkább a tkrszaki -t és a bjszaki -t választottam és ezt javaslom mindenkinek, habár ha a jószaki megjelenne a BjPress -ben is kicsit komolyabban is, akkor akár lehetne megoldás is, ha nem is mindenkinek és nem is mindenre.
júl. 16. 14:12
 14/18 bjviszk válasza:
Persze ha web -ről vagy net -ről van szó, akkor továbbra is csak a webszaki és netszaki jöhet szóba.
júl. 16. 14:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Jobb lenne, ha nem fixen kérnének havi díjat a jószaki oldal üzemeltetői, hanem a közvetített munkából kérnének jutalékot. Mint Vatera a termékek után.

A forgalmat hidetésekkel tudnák növelni, tévé és hírportálokon elhelyezett reklámokkal.

Úgy nem fizet senki szívesen, ha tudja, talán még az előfizetési díj sem térül meg.

júl. 17. 16:46
 16/18 fRikyy válasza:

A joszaki most kemény árfelhajtó-t lépett megtizszerezte az elöfizetési dijjait.

Így aztán a szakemberek kénytelenek lesznek drasztikusan megemelni áraikat.

Legalábbis tetőfedőm bádogos szakemberek esetében.

Havi 70.000 Ft ra emelték az elöfizetést.

Eddigi 5 ezer körülli összegről.

Aki nem akarja vagy nem tudja kigazdálkodni kilép (csökkenő konkurencia)

A többi meg komoly árat emel

Kisseb konkurencia magasabb ár.

Komoly üzletpolitika.

szept. 9. 12:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ekkorát emelt, akkor a joszaki be is zárhat. Egy drága hirdetőoldal.

A Facebookon ingyen el lehet érni sokkal több embert*. Akkor mégis, ki az a lütyő, aki fizetni akar egy drága hirdetőoldalnak?

*A Facebook sem ingyenes, mert ami ingyenesnek látszik, ott te az adataiddal és a reklámok megnézésével fizetsz. De ha már fent van valaki a Facebookon és posztol a vállalkozása honlapjára, az ingyen van, ingyen megjelenik a kapcsolatoknál, a csoportokban.

szept. 9. 13:42
 18/18 anonim válasza:
Én kértem ajánlatot az oldalon egy olyan szakitól, aki csomó jó értékeléssel rendelkezik, de nem kaptam semmilyen választ. Másrészt úgy látom, a szakik meg nem tudnak szerezni ügyfeleket. Ha nem is válaszolnak, akkor nem csodálom. :)
nov. 8. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!