Tom90bp kérdése:
Van valakinek tapasztalata a kínai Amelia Ceramic Snow white greslappal kapcsolatban? Fényes, hófeher, nagyméretű (60x60) jarolapot szeretnék a nappaliba es nem tudom h mennyire tartós ez a márka.
Figyelt kérdés
Azt írják h aSnow white lap nano felulet kezelessel van ellátva ezért nem kell impregnálni.Valoban így van ez? Vagy erdemes megvenni mas gyártó kétszer annyiba kerülő padlolapjat? Milyen hófeher fényes mas jarolapot ajánlanátok?2016. ápr. 22. 11:32
1/1 Ashm válasza:
Szia! Mi is most akarunk pont ilyet venni, csak a gyártmányát nem tudom. Mi a csempebox-nál gondoltuk venni. Ár alapján sztem nem kínai, mert 8000 Ft/m2. Te hol vennéd, amit találtál és mennyiért. Én még attól félek vele kapcsolatban, hogy, ha vizes akkor nagyon csúszik. Amúgy nagyon szép és a boltban is jókat mondott róla az eladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!