Tényleg maradi az, aki küszöböt alakít ki az ajtóhoz?
Figyelt kérdés
Lakásfelújítás lesz nálunk és ma mondta a nyílászárós,hogy a küszöböt már nem divat csinálni a szobákban az ajtóhoz.2016. nov. 29. 13:12
11/15 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy hol mi a "divat"? Lakberendezés terén szerintem értelmetlen divatról beszélni. A saját otthonodat úgy alakítod ki, ahogy neked tetszik, a nyílászárós véleménye sem mérvadó. Én is küszöbpárti vagyok, így szoktam meg.
12/15 anonim válasza:
A saját lakásod, a te döntésed.
De elárulom neked, hogy külföldön nem sok helyen látni küszöböt. A bejárati ajtókon van értelme, hogy bent tartsa a meleget, a lakáson belül felesleges.
A kerekesszékeseknek akadály, a gyerekeknek meg az időseknek egyenesen balesetveszélyes.
Sőt, a jó magyaros fürdőszobaösszefolyót sem látni sehol...
13/15 anonim válasza:
Eszembe sem jutna az alapján dönteni , hogy divat vagy nem divat valaki szerint. Beltéri ajtóknál a küszöb nekem a mi a faxnak kategória, csak arra jó, hogy bele lehessen botlani ezért nem raktam. De mindenki úgy csinálja ahogy neki szimpatikus vagy akár aszerint hogy mi a divat.
14/15 anonim válasza:
Azt,hogy a lakását ki,hogy újítja fel,mindenkinek a maga döntése.Nem zavar,ha másnál van,de a saját házamban/lakásomban ne legyen,ha nem muszáj.Mi most újítjuk a házunkat,sehol nem lesz küszöb,csak burkolatváltó profil,az is csak olyan szélességben,hogy a csukott ajtó alól nem lóg ki.Az,meg hogy divat-e v. sem pont nem érdekel....nekem így tetszik.
15/15 anonim válasza:
"Kötelező a küszöb a wc, fürdő, stb helyiségeknél, ahol kifolyhat víz, hogy ne áztassa el a többi helyiséget."
Hogyan lehet ekkora hülyeséget leírni??
A fürdőszobaajtó nem zár hermetikusan mint egy akvárium!!
Ha pl. csőrepedés van úgy fog kifolyni a víz, mintha ott se lenne a küszöb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!