Tényleg maradi az, aki küszöböt alakít ki az ajtóhoz?
Nem maradi, de én pl nem szeretem a küszöböket, csak zavarnak a takarításban. Nem azért nincs, mert ez a divat (nem is tudtam, hogy így van), szimpla kényelem miatt.
Ha neked a küszöbös megoldás tetszik, csináljátok úgy.
És miért baj, hogy ezt elmondta? Ettől te még csináltathatsz bármit :)
Nyilván ők több felújítást láttak, mint te. Nekem is elmondták annak idején, hogy ez divat meg az, meg milyen festés a divat, stb. Meghallgattam, aztán úgy csináltattam, ahogy én akartam.
Pl. hogy a plafont ugyanolyan színre szokás most festeni, mint a falat. Nekem meg nem tetszik, de nem is volt semmi bajuk azzal, hogy úgy csinálják, ahogy én kértem. De nekem sem volt baj, hogy elmondták, hogy hogyan szokták.
7: A te lakásod, olyanra csináltasd, ahogy neked tetszik. Nem a mester fog ott élni, hanem te.
Te vagy a megrendelő, te fizeted.
Ő elmondja a véleményét, te meg azt kéred, ami neked jó. Nem kell belőle ügyet csinálni.
Ha esetleg nem ért hozzá, akkor kell még egy szakember, aki tényleg tud küszöböt csinálni :)
A küszöb régebben az ajtók merevítésében vett részt. A mai kicsi, könnyű ajtók megállnak küszöb nélkül is, vagy a küszöb rejtetten, a burkolat alatt készül.
Kötelező a küszöb a wc, fürdő, stb helyiségeknél, ahol kifolyhat víz, hogy ne áztassa el a többi helyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!