Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Telente penészedik a lakásunk,...

Telente penészedik a lakásunk, mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
A négy felső sarok főleg. Elég nedves helyen lakunk. Átmeneti megoldások nem igazán érdekelnek. Köszi

2016. nov. 10. 11:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A penész mindig valami építészeti hibára utal. Ezért annak a végleges megszüntetéséhez többet kellene tudnunk a lakásodról. Falazat, födém, külső határolók, légköbméter/fő, stb.
2016. nov. 11. 06:16
 12/14 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Van az udvaron egy fedett rész és ott teregetek, oké, hogy csontszárazra nem mindig szárad meg ott a ruha, de legalább a nagyja pára kimegy belőle, és ez is számít.

Szárítógépem volt régebben, és max mosok hetente 2x, egy adag ruhát megszárított 2 óra alatt átlagban, nyilván fogyasztott áramot, de azért ez nem annyira sok. Volt nálam kölcsönbe páramentesítő gép is, és nekem nem jött be, mert sokkal többet ment eleve mint a szárítógép, ráadásul baromi hangos és egy szobám van csak. Na mindegy nem rólam szól a kérdés, csak leírtam, hogy nekem mi vált be. Nyilván a legjobb lenne az épitészeti hibákat orvoslni, és a közvetlen okot megszüntetni, csak ez nem mindenkinek opció sajna az anyagiak miatt.

2016. nov. 11. 11:28
 13/14 Alain Delon ***** válasza:
12-re: Nálam is egy szoba van. Ugyanaz a problémánk, hogy relatíve ki légtérre magas a párakibocsátás. Ha nem lenne párátlanítóm, már régen penészesednék. De ismétlem, a szellőztetéssel kombinálva használom.
2016. nov. 11. 12:13
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2016. nov. 13. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!