Hakuni kérdése:
Lehet festett falra csempézni?
Figyelt kérdés
Ma volt nálam egy kőműves és látta, hogy ahol csempéznek a burkolók az eredeti régi festék még fent volt a falon, ugye ami még nem lett lecsempézve azon még látszik. Azt mondta, hogy ez nem jó, mert a csemperagasztó a régi festék réteget összerántja és majd le fognak esni a csempék. Sajnos nem verték le mindenhol a régi vakolatot,csak ahol hasa volt a falnak és a helyiség 2 falán is ott van egy régi festék réteg. Most ha levakarták volna, gondolom nem részletekbe teszik, szóval.....Csempézés 80%-a kész van már....2016. nov. 6. 18:56
1/7 anonim válasza:
És akkor?
Amúgy lehet, látod.
Amit nem magad csinálsz az úgyis el van b..zva.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy fel tudod rakni festett falra is, de nem fél évre rakatok fel csempét vagy én nem tudom hogy ez így meddig bírja.....
2016. nov. 7. 06:36
3/7 anonim válasza:
szokták mondani hogy főleg diszperzites falról lepotyog,
ha megkaparod a diszperzitet látos is hogy darabokban jön le a festék
de én is arra ragasztottam 5cm szigetelést 2 éve és még nem pottyant le 1 darab se
4/7 anonim válasza:
Jobb lenne ha a csempézőiddel (is) beszélnél erről.
Egyáltalán mit szeretnél? Szedjék vissza?
5/7 anonim válasza:
Oda mész egy kalapáccsal és meg ütögeted a vakolatot. Sok apró benyomódás legyen a festett falon. Mondjuk kisebb csempe esetén minimum 5 ponton sértsd meg a festést vakolattal együtt. Olyan 3-5 milis mélyedések legyenek. Abba már kapaszkodik a ragasztó. Én is így csináltam
7/7 anonim válasza:
Egyébként igen azokkal dolgoztatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!