Fali turbós fűtő kéményes kazán olcsón és jó, van ilyen?
Figyelt kérdés
Egy 30 éves FÉG fali kéményes kazánt akarok lecserélni, mert már csak nyeli a gázt, ehhez keresek valami olcsó 140 ezer körül valami megbízható kazánt úgy 45m2-re.
1. Nem én fogom lecserélni
2. Az újfajta szabvány kémény van beépítve most is.
3. Fali, turbós, csak fűtő (meleg víz nem kell)
Gondolkodtam a FÉG típusban, de azok megbízhatók?
A szerelőm is ajánlott kazánt, pont olyat amilyen otthon van neki elfekvőben.
Ti mit ajánlotok?
Fontos lenne mert
Itt van az ősz itt van újra,
a gázóra meg tekereg anyósom meg kesereg.
2016. szept. 9. 10:34
1/5 anonim válasza:
már csak kondenzációs kazánt lehet, az meg olcsón nincs... szóval simából már csak elfekvőket tudsz szerezni.
2/5 anonim válasza:
jah és ugye simát már be se lehetne kötni szabályosan
3/5 anonim válasza:
Ha társasházban laksz, 2018-ig némely dolgokban adtak haladékot. Ebben a cikkben minden benne van.
4/5 anonim válasza:
Én Baxit vennék. A környezetemben sok helyeb van és nekünk is az működik. Tökéletes, és viszonylag olcsón javítható.
5/5 anonim válasza:
első vagyok... nekünk ugyan kombi turbós,de hetekig tartó fórumos vélemények stb alapján (a szerelők többsége nem független) a baxi mellett döntöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!