Szeritetek illik nappaliba illetve hálóba ez a laminált padló?
Figyelt kérdés
Ezt néztük ki. Nagyon világos szürkés-fehér. A nappalit világosítani kell, mert sötét sajnos. Viszont félek, mert a járólapok körben pedig krém színűek. [link] A fürdőben ennél világosabb krémes járólap, krém és szürkés (szilva beütéssel) csempék vannak. [link] Csak világos laminált jön szóba, mert nagyon sötét lett egy elhibázott ablakcsere miatt a szobám és a fényt még fa is takarja..
2016. aug. 11. 14:15
1/6 A kérdező kommentje:
Na, rossz kategóriába tettem..
2016. aug. 11. 14:21
2/6 anonim válasza:
Nekem az ilyen szürkés színű kicsit rideg, barátságtalan. Bár ez a berendezéstől és a textíliáktól is függ. Én inkább valamilyen fa színűt választanék, abban is van világos. Ne csoki barna legyen az a lényeg :)
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is attól félek, hogy túl hideg hatása lesz a szobának. Csak egyelőre még szép világosbarnát nem találtam:(
2016. aug. 11. 16:16
4/6 anonim válasza:
Nézd meg több helyen is. Én Praktikerben találtam. Nem az a tipikus világos barna, bükk vagy nem tudom, pontosan mi a neve, hanem kicsit érdekesebb, talán valami vadkörte volt a neve.
5/6 anonim válasza:
Szerintem a bútor és padló kôzôtt túl nagy a kontraszt, ami rideg benyomást kelt.
6/6 anonim válasza:
Ha fehér bútoraid lesznek akkor szép, de barna bútorokhoz inkább barna padlót válassz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!