Mennyire illik egy ilyen fa parketta szerű lap a nappaliba? Tartós, és hosszú életű megoldást keresek. Jelenleg fenyőfa laminált van letéve, de sajnos a trágya munka miatt amit az úriember végzett aki letette nekem, sajnos jön széjjel helyenként ) :
Miért ne lehetne járólap a nappaliban? Tartós és szép is.
(igaz, én ha járólapot tennék le, akkor kőmintázatú lenne, nem szeretem a másnak látszó dolgokat, de ez már az én mániám)
Tartós, könnyű takarítani, de egy leeső fém tűzőgép ezen is nyomot hagyhat, csorbulhat.
Ami ellene szól: hidegebb mint a parketta vagy a szőnyegpadló, ezért cipő-papucs ajánlott; a hangot, lépészajt jobban vezeti, ez társasházban, panelben problémát okozhat (habár vannak lépészajt csökkentők).
Nem írtad milyen lakás.
Családi házban minden további nélkül ajánlom, társasházban a fenti két szempontot figyelembe véve.
Ha neked tetszik, miért ne? Nálunk is kő van a nappaliban, igaz kő hatású, nekem se tetszenek a fának kinéző, de nem az dolgok.
De. Ha ilyen hosszú szálú darabok mellett döntesz (ha jól láttam, ez 90 cm), akkor jó burkoló kell, mert egy nem jól kiegyenlített aljzaton nagyon randa lehet. Mindenképp rá kell szánni egy alapos és precíz aljzatkiegyenlítésre a pénzt és időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!