Zuhanykabint, de milyet?
A Ravak után melyik márká(ka)t "szabad még" megvenni?
Egyszerűen annyi pénzünk nincs,hogy a fent említett márkát válasszuk,viszont a "futottak még" kategóriát sem szeretném.
Melyik a még megbízható,de olcsób európai,netán hazai gyártó?
Van itt aszongya...
Sanimix,Sanotechnik,Rolltechnik,Niagara...
Egyszerű íves zuhanykabinról lenne szó,semmi hidro,és egyéb csoda.
Ha rám hallgatsz akkor semmilyet se veszel,de még tálcát sem .Szép lassan kezdenek kimenni a divatból .
A zuhanyzók alját meglejtetitek egyik sarok irányába ,itt van a lefolyó.Zuhany függöny van felrakva,és erről nem folyik előre a víz .Van bőven hely ,nem vered kezed ,lábad a z.kabin falába .A fáradságos takaritásoktól is megkiméled magad .Mennyivel egy szerűbb csak fürdés végeztével feltörölni a taposót .
Ez a megoldás valóban költség kímélő .
Én is azt tapasztaltam, hogy nincs közép-árkategóriás, ami még minőségi. Vagy kínai vacak van, vagy csillagászati árú. Az olcsó vackot nem javaslom, csak a gond van vele. Nehéz takarítani, kitörnek a görgői és drága pótolni, meg aztán szinte mindegyikhez másmilyen kell.
Én jövőre újítom a fürdőszobát, nálam csak üvegajtó lesz és maga a csempefal szigetelve. Könnyebb takarítani és kisebb a rongálódás veszélye.
Egy zuhanyzóban nem arra kell rámenni,hogy mennél szebb szines csempével legyen kirakva .Olyat kell választani,amin a megszáradt vízcseppek kevésbé ,vagy nem is láthatók .
1 voltam .
Épített zuhanyzó,ez a legjobb megoldás.
A szigetelését nagyon alaposan kell elvégezni és akkor hosszú évekig nem lesz vele problémád.
Viszont a sok gagyi fülke és akril tálca nem sokáig bírja,
a tálcák elrepednek,a fülke meg folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!