Mibe kerülhet egy 65nm-es ház emeletbővítése és felújítása?
Figyelt kérdés
Egy 60-as évekből származó kockaház felújítása és emelet ráépítése milyen költségekkel járhat - nyilván hozzávetőlegesen? Mindent meg kell rajta csinálni, csak a főfalak maradnának.2016. márc. 18. 15:04
2/6 anonim válasza:
60-as években épült ház, tehát valószínűleg nem betonfödémről beszélünk. Ilyen esetben viszont kérdéses, hogy elbírja-e a megnövekedett terhelést a régi főfal? Első lépésben statikussal nézesd meg, aztán ráérsz tervezgetni.
3/6 BiTOPro97 válasza:
Plusz Kelet-Magyarországon a legális bontott tégla töredékébe kerül, mint már Pestre felhozva.
Tehát nagyon számítol az is, hol is áll az a ház.
Plusz a statikus majd az alapozást is megnézi.
Bár én társasház párti vagyok, mivel nem vagyok sem kertész alkat sem kertben ülő fajta. Bár a nagy család harmada kertes házban él.
4/6 BiTOPro97 válasza:
javítva: Tehát nagyon számít. Hol az is áll az a ház.
5/6 BiTOPro97 válasza:
Ja, és a munkadíj is regionálisan más.
6/6 BiTOPro97 válasza:
Amúgy csak egy ötlet és kérdés. Ha mondjuk van még beépíthetőség a telken - ez innen nem tudhatom - , és mondjuk jó a mostani tetőszerkezet, akkor nem gondolkodtál a síkban tovább terjeszkedésben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!