Panel lakás fürdőjének a felújítása mennyibe kerülhet?
zuhanytálca építése ytong, malter, csempézés, + zuhanykabin legegyszerűbb
+ IKEA mosdószekrény
+ IKEA mosdótál
+ MOFÉM mosdócsap
+ MOFÉM zuhanycsap
+ szerelési díj
250e Ft
ez csak egy zuhanykabin csere + mosdószekrény mosdóval.
Szóval egy nagy semmi és már 250eFt
Szerintem duplája is lehet, attól függ milyen kád, milyen csempe stb.
ez nagyon sok mindentől függ, ahogyan az első válaszoló is írta.
nekem még ezek jutottak eszembe:
-ti csináljátok-e mondjuk a festést, le tudjátok-e rakni a csempét
-ismertek-e mesterembereket
-akartok-e a munkájuk után számlát (nem vicc, nekünk majdnem dupla annyiért csinálták, mert kértünk számlát...)
-hol van a lakás pontosan (nekünk külvárosban 30-ért csinálták meg csak azt, hogy a fürdőt+előszobát lemetlakizták.
Hát igen, én MINDENT cserélnék, az eredeti csempét is legyalultatnám. A teljes felujitást általában egy ember végzi, vagy ez több különféle szakma?
"lemetlakizták" bocs, de ez mit jelent?
metlaki, igazából a földön így hívják a csempét:)
mi fel akartuk újítani a lakásunkat, megkerestünk egy céget, adtak árajánlatot. végül eladtuk, de mi egy teljes csapatot kerestünk meg:) biztos ezt is embere válogatja.
Most hallom először a szót. :D
Szabad tudni, hogy nálatok milyen felújításra milyen ajánlatot adott a cég?
külvárosi téglalakás volt, nem sokra mégy velünk, mert mi emeletet akartunk beépíteni, lépcsőt betenni, szétveretni a konyha+fürdőt és elforgatni, stb. Szóval nem sima felújítás volt, de nagyon rendik, gyorsak voltak, ők voltak:
(elismerem, hogy nem túl bizalomgerjesztő a honlapjuk:D:D)
Ez az igazi metlachi:
Illetve már csak volt, főként bontásnál találkozhat vele az ember. Mondjuk van egy magyar csapat aki egyedi megrendelésként gyártja is.
"igazából a földön így hívják a csempét:) "
Maradjunk a járólapnál :), de amúgy jó a meghatározás!
Ha mindent szakira bízol, szerintem 6-700-at kalkulálj. Az anyag is drága, Pesten meg a minőség munkának arany ára van.
A szar munkát meg úgyis triplán fizeted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!