Szerintetek mennyibe kerülne egy jó alapzatú ház felújítása?
Figyelt kérdés
Szinte totális kibelezésre gondoltam, olyan háznál, aminek masszív, nem vizesedett az alapja. Néhány elképzelt igényem nekem is van, többek között: padlófűtés, 5-6 centis szigetelőanyaggal alászigetelve, 12 centis frontrock kőzetgyapot a homlokzatra, 10 centis tetőtéri szigetelés, új tetőszerkezet és 3 rétegű üvegezés. A beltérben pedig új konyha, fürdőszoba, metchlaki és parketta. Mindezt milyen költség mellett valósítható meg?2016. jan. 2. 13:25
1/3 anonim válasza:
Igényszinttôl függ, de 150-200 ezer/m2 számolhatsz, mivel szinte csak a szerkezet marad.
Off
10 cm hôszigetelés a tetôtérben már nem elég.
2/3 A kérdező kommentje:
Szóval kamu a 100-110eFt/nm ár? Mert most néhány perce ezt olvastam.
2016. jan. 2. 16:21
3/3 anonim válasza:
100-110 EFT/m2 az egy átlagos belső felújítás, erre neked rájön a homlokzat, tető. A padlófűtés, 3 rtgű ablakok pedig már nem alapáron vannak.
Én elgondolkoznék új építésen, tényleg csak a probléma (odvas falak, rossz alaprajz) marad meg a házból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!