Műanyag ajtókeretet lehet festeni?
Figyelt kérdés
Panel lakásról van szó. Felújítjuk egy kicsit a lakást, és így menet közben gondolkodtam, hogy a műanyag ajtókereteket be lehet-e valamivel festeni. Szürkés színe van, és bézsre szeretném lefesteni. Lehetséges ez?2015. nov. 22. 10:07
1/4 anonim válasza:
Attól függ, milyen műanyag. Ne oldja fel a szerves oldószer és lehetőleg jól tapadjon rá a festék. Érdemes volna egy próbát végezni azelőtt. Ha a festésre is adod a fejed, kicsit le kell smirglizni, hogy jobban tapadjon rá a festék.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A smirglizésen én is gondolkodtam.
2015. nov. 22. 11:09
4/4 anonim válasza:
vannak speciálisan műanyag ablakokra, ajtókra akril bázisú festékek.
elég drága, viszont ha egyszer megszárad akkor egy darabig nem fog lejönni, mellesleg vízbázisú, szóval lakótérben is lehet nyugodtan használni, nem lesz tőle büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!