Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Családi házat szeretnék...

Eőry Veronika kérdése:

Családi házat szeretnék felújítani. Teljesen. mire számíthatok? Mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
Csalàdi hàzat szeretnék felújítani. Teljesen. Szükséges: tetőcsere (cserepes), tetőszerkezetcsere, külső szigetelés ( hungarocelles) mennyibe kerülne? Csőrendszercsere, villanyvezetékcsere az egész házban Belső festés, vakolàs, màzolàs, alapozàs a falakon hideg, meleg burkolàs nyílás zàró csere 7-8 ablak,1 bejàrati ajtó, beltéri ajtók új szoba gardróbszekrénnyel, gipszkartonfallal elvàlasztva. új konyha konyhabútorral, pulttal, ebédlővel új fürdőszoba új nappali új bútorokkal új előszoba. Udvar széppé varàzsolàsa. A hàz 100 négyzetméteres alapterületű. Kérem szíves vàlaszotokat! Köszönettel: Vera

2015. nov. 18. 01:18
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
72%

"Igen egy építőmérnök könnyen dobálózik a milliókkal, nem az ő zsebe bánja."

Nem dobálózom a milliókkal, nem is "turkálok" T.Kérdező zsebébe, semmi közöm hozzá.

Igyekeztem korrektül tájékoztatni. "Szeretem" az álomvilágban élő "fikázókat".

"Vera viszont nem hiszem, hogy egy kacsalábon forgó palotára gondolt."

Nem vagyok gondolatolvasó, nem tudom mire gondolt, de amit leírt az nem kevés munka. Nem "kacsalábon forgó palotára" mondtam amit mondtam, de ennyiből meg lehet csinálni tisztességesen, készre!

"Aki használt házat vesz nem 20 milliót tart az ágya alatt."

Szerintem nincs összefüggés.

Off

Az építőmérnök sem dobálózik könnyen a milliókkal. A lehetőség BÁRKI előtt ott van, hogy mérnök legyen, vagy jól fizető állása legyen.

2015. nov. 20. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!