Egy panel lakás bejárati ajtó cseréje, régi ajtó lebontása, új ajtó beszerelése kb. mennyi időt vesz igénybe?
3-4 óra alatt megvan.
Legalábbis nekem két ember cserélte. Hozták az újat, régit kivették (vésni kellett) újat betették és lejavították a falat nagyjából, többi festő feladata volt
Honnan rendelted?
Mert nagyon nem mindegy pl. hogy hisecajtók.hu vagy hisecdoors.hu. Egyik egy viszonteladó és tróger cég, én csak kétszer vettem ki szabadságot és "elfelejtettek" jönni, míg a másik a hivatalos forgalmazó, na ők halál pontosak voltak és időben megcsináltak mindent
Panelok többségében vastokosak az ajtók. Ha tokkal együtt cserélsz, akkor a betont mindenképpen vésni kell, hogy ki lehessen venni...
Két esetben nem kell vésni. Ha az eredeti tokba vesz a kérdező új egyedi méretre gyártott ajtót. Ez többe kerül, mint egy új tokkal együtt, viszont a falhoz nem kell nyúlni. Másik eshetőség, ha fatokos, de az a ritkább, akkor ki lehet szedni a tokot vésés nélkül, viszont házrengető fúrás lesz így is az új tok rögzítésénél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!