Panel lakás falát, tapétáznátok, vagy simán festenétek?
Attól függ mennyit szeretnél költeni rá, és milyen a fal állapota. Köztes állapotnak vannak festhető tapéták pl. fűrésporos tapéta.
Mi lakásvásárlásban vagyunk, panel, fűrészporos tapétával. Biztos nem fogom leszedni a tapétát, majd olyan színre festjük, ami nekünk tetszik. De jelen helyzetben feleslegesnek tartom azért leszedni, hogy a falat fessem. Ha rossz állapotba lenne a tapéta, vagy valamiért fel kellene újítani, akkor viszont biztos nem tapétáznám a falat.
Ezért is mondom, hogy neked kell mérlegelni mi éri meg jobban a te helyzetedben.
bocs: "...nem szeretem..."
#4. voltam
Én inkább festék párti vagyok. Ott olyan mintát csinálsz a falra, amilyen éppen eszedbe jut, míg a tapétánál ugye ezek adottak.
Igaz a glettelés miatt a festés kicsit porosabb művelet, de szerintem szebb is, későbbiekben pedig könnyebben kezelhető.
Év elején festettem ki a konyhát, 3 színű lett, csíkos, de nem bánom, hogy nem tapéta lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!