Hogyan fognátok neki egy konyhabútor megtervézéséhez megrendelés előtt?
Le szeretnénk cserélni a régi konyhabútorunkat.
Voltunk boltokban, és sok szépet láttunk, de nekünk egyedi kell, mert két sarokösszeállítás kellene. Egy két méteres sarokban elkanyarodó 1 méterig, a másik szintén sarokba kerülne csak rövidebb kellene. A boltban kapott fekete-fehér kis ábrákból nagyon nehéz kicentizni, előre látni, hogy hogyan is nézne ki a végén, sőt a kész elemek meg vagy hosszúak vagy rövidek.
Néztem a neten is, de ugye az sem stimmel méretileg.
Lemértem én a hosszt, de nem vagyok asztalos.
A boltban van egy asztalos, de ő csak lemérné,és én szeretnék látni mintákat miből lehet választani.
Nem tudok bútort tervezni sajnos. Tudtok valami programot esetleg, vagy weboldalt, ahol mintákat látnék?
Már láttam összeállításokat egyben, de az elemeket külön külön szeretném látni.
Hogyan látnátok hozzá?
(Nincs férfi a családban aki segítene. Korábban egy számítógépasztalt rendeltem, de azt is én izzadtam ki, mert az asztalosok nem segítetek, mintákat sem mutattak, és úgy kellett utólag javítani rajta, de egy konyhabútoron utólag mit lehet javítani???)
Jaj még a konnektorok. Legyen elég belőle (kávéfőző mikró pirító) első a fixek (db/helye) + pár köztes.
Antipéldák
Ez szerintem csúnya hogy végig lógnak a vezetékek:
Ötletes de munkalap közepére "vétek"
A falon szerintem jobb mert nem foglalja a helyet főként a munkalap felület minnél nagyobb annál jobb.
Jól használható mennyiség és elosztás:
Szép ha süllysztett:
ttp://kepfeltoltes.hu/151020/04_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szia!
Köszönöm a tanácsodat.
Egyébként már kész a konyha.
Ahol vettük, a főnök úr segített, előtte kijött, méregetett és aszerint rendeltük meg darabokban, majd az asztalosok feltették. Amit ki lehetett hozni a konyhánkból, kihoztuk. Nekem ez tökéletes, van sarokelem alul, ami elnyeli a gépeket, falon a szekrények és több fiók !!!!!!!!
Köszi a kommentet, ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!