Mennyibe kerülne egy konyhabútor?
Figyelt kérdés
Egy kb 3*1M-es, "L" alakú konyhát szeretnék, az egyik alsó szekrényben egy mosogatógéppel, valamint beépíthető főzőlappal és sütővel, a sütőt feltenném a pultra. Alsó és felső sort is szeretnék, ugyan ebben a méretben.
Mennyiért lehetne ilyet venni/csináltatni?
2014. nov. 29. 19:50
1/5 anonim válasza:
300E körül csináltatni. venni olcsóbb
2/5 anonim válasza:
Én inkább 500e-re tippelnék ha már elfogadható minőségről, egyedileg tervezett, és nem sima fóliázott pozdorja szekrényről beszélünk, hanem pl. festett mdf. A sütő és főzőlap olyan 120-140e lesz együtt, de azt villanyszerelő köti be, a szagelszívót a konyhabútorosok.
3/5 A kérdező kommentje:
a sütő-főzőlap, elszívó megvan.
De szerintem félreértettetek, nem vagyok milliomos, nem kell nekem annyira mindenhogyan különleges. 3M ft-ért vettem egy panellakást, abba kicsit erős lenne 500E-ért konyhát csináltatni...
A legolcsóbb megoldás érdekelne, ami azért nem prolis.
2014. nov. 30. 19:32
4/5 Ádám85 válasza:
Nekem 2,6 méter hosszan kellett szintén panelba 200.000 körül megúsztam. Én csináltattam, ha készen veszed nyilván olcsóbb.
5/5 anonim válasza:
Vannak készre gyártott konyhák, google-ba beírod, kismillió céget, webáruházat kidob. Én is most nézem, csak mi még nem költöztünk, így majd ha beköltöztünk, akkor fogom nézni komoly szándékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!