Hogy kell szerelni a kismegszakítók (külső és belső) közti területet?
A külső kismegszakító az áramszolgáltató tulajdona, le van plombálva és ők cserélik, ha elromlott. A lakáson belüliek meg az ingatlan tulajdonosáé.
Ha fejlesztés van (1 helyett 2 vagy 3 fázis lesz bekötve), akkor azt hogy kell megcsinálni? A külső kismegszakítók, mivel plombálva vannak, ezért azokból hogyan tud az ember vezetéket kivezetni?
Ahhoz nem tudsz hozzányúlni a leírtak miatt, ezért csak a házon belülieket tudod cserélni, illetve bővíteni.
3L esetén az áramszolgáltató is kell, illetve 1L nagyobb teljesítmény esetén is.
Hát, nem tudom, szerintem egyértelműen a mért fővezetékre gond.
Csak, mivel már rég nem szerelek, és utálom az áramszolgáltatók hozzáállását, hát csak sejtem, hogy regisztrált villanyszerelő csinálhatja.
A lényeg az, hogy a belső kismegszakítótól kezdve már találok ismerőst, csak a külső és a belső közti szakasz volt a kérdéses.
Két fázis: Tudom, hogy három van, de ha nem vezetik be mindegyiket, akkor elvileg lehet kettő is.
2 sose lehet
panelnál is ha három fázis van, azt osztják 3 felé, hogy egyenlő legyen a terhelés, és ne legyen fáziseltolás, mert az rengeteg plusz költség, és az élettartamot is negatívan befolyásolja
De most végül is mit szeretnél? Mert én még mindig nem értem. Csak mért fővezetéket cserélni vagy bővítést kérni
1 fázisról 3-ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!