Panellakásban a beltéri ajtókat hogy szedik ki?
Kedves 14-es, már elnézést, de mi van, ha csak akkor akarom megcsinálni, ha akkora felfordulással jár, mint egy átlagos családiházban? Nekem azt mégis honnan kéne tudni, hogy komoly órákig tartó nagyon zajos, nagy munkával lehet csak megszabadulni tőle, nem úgy, hogy mondjuk primitív szerszámokkal nekiesik, mint öreganyám házában és kész? Nyilván ezért tettem fel a kérdést, hogy megtudjam van-e értelme ajtócserében gondolkodnom, vagy sem. Arról nem beszélve, ha ilyen komoly munka befektetés van már csak a kiszedésnél is és esetleg én megfelelő szerszámok híján semmiképpen sem tudom megcsinálni, akkor jópénzért mást kell hívnom vagy össze kell vásárolnom olyan dolgokat, amiket soha az életben nem fogok többet használni, akkor anyagi alapon is mondhatom azt, hogy nekem nem ér százezreket 5 egyébként el nem rohadt stb. ajtó kicserélése, azért, hogyha majd eladom a lakást akkor valaki fizessen a lakásért kb. 50 ezerrel többet, mert szépek az új ajtók.
Az, ha a válaszolók felvilágosítása alapján úgy döntök, hogy se macerában se anyagilag nem éri meg nekem a dolog, az nem kifogáskeresés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!