Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mit tehetnék? Még júniusban 5...

Mit tehetnék? Még júniusban 5 db beltéri ajtót rendeltünk. Hat hét kb. Mondták. Mivel nyár van lehet több is. Elfogadtuk. Mivel lakástakarék összegemet használtuk fel, ezért kifizettünk mindent előre, mert nekem vinnem kellett a számlákat a bankba.

Figyelt kérdés
Hat hét elteltével közölték, hogy az általunk kért szín selejtes, új anyagot rendelnek. Augusztus végén talán érkezik, utána gyártják. Ok. Legyen. Most már szeptember eleje van de még mindig semmi hír. A boltban a helyi értékesítő semmit nem tud. Emailre nem reagálnak és telefont sem veszik fel. Mit tehetnék?
2015. szept. 9. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
E-mailben leírnám nekik, ha egy héten belül nem reagálnak, nem szállítanak, feljelentem őket a rendőrségen. És meg is tenném!!
2015. szept. 9. 14:42
 2/3 anonim ***** válasza:
És a helyzetet a fogyasztóvédelem felé is jelezném!
2015. szept. 10. 10:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Én pedig ötvözném a két válaszban leírtakat.

Mennyi időd van még, hogy a lakáskassza felé leigazold a lakáscélú felhasználást?

2015. szept. 13. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!