Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Vízálló "laminált padló"...

Vízálló "laminált padló" tanácsok?

Figyelt kérdés

Üdv! A lakásunkat újítjuk fel és vízálló laminált padlót avagy vinyl padlót akarunk lerakni a fürdőszobába. Nyílván a fürdőszobában mezítláb mászkál az ember és nincs ott olyan sokat, tehát viszonylag kevés külső hatás éri.

Ezeknek a tudatában körülbelül milyen vastagságú padlót kéne választani?

[link]

Ezt a padlót néztem ki, viszont a vastagsága illetve a kopása rendkívül kicsinek tűnik. Vélemények erről a padlóról?

Illetve bárminemű tippet/tanácsot esetleg véleményt szívesen fogadok :)

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat

2015. szept. 12. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez víz álló? Nem hiszem hogy az lenne. Az illesztéseknél ha bele megy a víz , akkor annyi neki. A kopásállósága meg szerintem teljesen mindegy. Magánlakásba úgyse használja sokat az ember.
2015. szept. 12. 18:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Márpedig itt a weboldalon vízállónak van írva. Esetleg valaki aki ért is hozzá?
2015. szept. 12. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:

vinil teljesen vízálló, egy műanyag. olyan mintha PVC burkolat lenne. teteje fa hatású.

laminálton sincs vastagabb kopóréteg; ez egy vékony de ellenálló réteg. jó lesz oda, nagyon is jó.

2015. szept. 12. 20:10
 4/7 JulesM111 ***** válasza:
A vízálló laminált padló egy okés dolog, de a lerakás előkészülete, helyessége fontos, de nagyon! Aljzatkiegyenlítésről ne feledkezz meg, kérlek kedves kérdező, elmondod, hogyan akarod lerakni?
2015. szept. 12. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem ha ez még ha nem is rohad szét alul akkor is bebüdösödik,

kérdezz rá ajánlják-e fürdőszobába

2015. szept. 13. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Tényleg oda van írva hogy vízálló. De az is oda van írva hogy 2 mm vastag. Mint irják ennek nyilván nagyon jól alákell dolgozni. Ez a vastagság mindent kiad, észre vesz. ! Én magamnak fürdőszobába nem tenném. Mert ahol a víz megáll , az alá is fog szivárogni az illesztéseknél.
2015. szept. 13. 16:20
 7/7 anonim ***** válasza:

kell hozzá megfelelő tömítőanyag a vízmentes összeszereléshez, akárcsak a sima laminált parkettánál is van ilyen.

de létezik leragasztható PVC is hasonló lapokból. van üzlet meg kell kérdezni pontosan, nem itt lottózgatni.

2015. szept. 13. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!