Mindegy hogy a laminált padló lerakását melyik sarokban kezdem?
Figyelt kérdés
Úgy olvastam, hogy célszerű mindig a bal sarokban kezdeni, ez igaz?2015. júl. 10. 08:23
1/6 anonim válasza:
Szerintem abbol a sarokból kezd ami legmesszebb van az ajtótól,hogy a végén ki tudj menni.
2/6 anonim válasza:
Én onnan kezdeném,ahol kisebb az esélye a későbbi sérülésnek,mert ha később esetleg javítani kell akkor kevesebbet kell felszedni,jobban mondva nem kell az egészet felszedni,bár mostanában már ragasztják a vízzárás miatt és azt ugye nem nagyon lehet utólag felszedni.
3/6 anonim válasza:
Én ott kezdeném, ahol szeretném, hogy a legszebb legyen és minden egyes darab egyben legyen, vagyis az ajtónál és arra felé haladnék, amerre szekrények lesznek.
4/6 anonim válasza:
és arra is figyelj, hogy a hossz irány merőleges legyen az ablakra
5/6 anonim válasza:
A távoli sarokban érdemes kezdeni, inkább a szálirány fontos: mindenfélét beszélnek, de a keskenyebb oldallal párhuzamosan lerakva a legjobb.
A kállót (vágásból megmaradó dirib-darabok) nem építjük be a szekrény alá, mert bármikor átrendezhető egy szoba. Az egészet egységesen, egészekből kell lerakni, min. 10-15 % hulladékkal számolni kell.
6/6 anonim válasza:
ablakkal fusson megfelelően, mert ha görbe a fal, és nekinyomod, akkor ocsmány lesz. olyan falnál/saroktól indulj, ahol nem kell farigcsálni a lapokat.
hulladék meg minimális, mert amit a végén levágsz, azzal kezded a másik sort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!