Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Dulux bengali osveny festeket...

Dulux bengali osveny festeket neztem ki a szobamra, van akinek ezzel a szinnel van festve szobaja? Tul vilagosnak gondolom, es szerintem elkapkodtam. Ha igy van hogyan lehetne sotetiteni rajta, h barnabb legyen?

Figyelt kérdés
2015. jún. 27. 23:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetleg ahol vetted ott tudnak pigmenttel sötétíteni rajta.
2015. jún. 28. 05:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Az egyik megoldás, hogy kiválasztasz egy sötétebb Duluxot és hozzáöntesz abból. A másik megoldás, hogy egy festékboltban kérsz még bele pigmentet. A pigment hozzáadás azért kockázatos, mert egy festékkeverőgépben elég sok féle pigment van és ha te barnább színt akarsz akkor nem feltétlen barna pigmentet kell hozzá nyomni, ha nem lehet, hogy például sárgát meg szürkét és annak az arányát is el kell találni.

De amúgy a Bengáli ösvény egy teljesen szép szín. Én nem piszkálnám. :)

2015. júl. 1. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!