Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elkapkodtam?
És a szexet nem kapkodtátok el?
Ő is a tipikus kiscsaj aki elveszett a társadalmi normák között. :D
Harmadik válaszoló írja jól.valószínű,hogy szex barátot,kalandot keresett és ezért nem akart komolyabb dolgot.
Viszont azt azért megcáfolnám,hogy biztos,hogy mindegyik lány így gondolja a dolgokat,ahogy páran leírták,mert nekem volt anno olyan is,hogy megfektettem egy csajt első randin,mert állítólag ki volt már éhezve a szexre,aztán össze jöttünk komoly kapcsolat lett belőle és fél évig jártunk.Szóval ilyen kivétel is akad,bár az tényleg ritka.
Viszont ahogy elnézem,nálad első variáció lehet az igaz.
Csak szórakozás voltál neki. Bár akkor nem tudom miért mondta h hiányzol neki, de hát ez van.
Minden esetre én se tartom valószínűnek h aki egyből fekszik, az komolyat akarna. Erre elég kicsi az esély.
N
Egyébként az igaz,egy jó szex tényleg sok mindenre képes.
Szerintem az akkori első randin megd_gott csaj is azért maradt velem később,mert jó volt a szex köztünk :D
Mondjuk a szimpátia is megvolt az igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!