Mennyire színhűek a Dulux "nagyvilág színei"?
Ne azt nézd, hogy ha megnézed a honlapjukon az adott színt, vagy a festékes dobozon milyen van, mert az nagyon csalóka. Viszont szoktak kitéve lenni barkácsáruházakban pl. ilyen táblán kis négyzetekben a színek. Na az viszont már elég jó.
Mi a Ragyogó Gyöngyház színnel festettünk, ez így valójában ilyen enyhén rózsaszínes fehér szín. Ami a négyzeten is ilyen volt, de a honlapjukon, vagy akárcsak a festékes dobozon inkább halvány vaníliasárga.
Köszönöm, ez nagyon hasznos válasz.
Köszönettel fogadom a további tapasztalatokat is.
Attól is függ, hogy hány rétegben fested, de szerintem azért valamennyire jól visszaadják a dobozon is.
Én ezeket festettem a nappaliban, nagyon szép mindkettő, sokkal szebb lett mint gondoltam, és együtt is nagyon jól mutatnak:
Zöld - Rejtőző leguán
Szürke - Örök sziklaszirt
Ez a szürke azért tetszik nagyon, mert ahogy esik rá a fény, mindig más színe van. Egyszer szürke, egyszer meg kicsit lilás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!