Van a Dulux Nagyvilág színei-ben javítófesték kiszerelés?
Tavaly festett nappalinkban a falat egy kb. 30 cm hosszúságban meg kellett vésni, de egy ekkora javításra nem szeretnék 2,5 liter festéket megvenni. A villanyszerelő szerint van a Duluxnak is javítófesték-kiszerelése, olyan 1-2 dl. Hallottatok már róla? Hol keressek?
Ja, és természetesen tettünk el tavaly egy kis festéket, de mint megtudtam, felbontás után a Dulux idővel berohad :=(
Köszönöm a válaszodat! Azóta szereztünk javítófestéket: a Brico-ban kikeverik 2,5 dl-es kiszerelésben a kívánt árnyalatot.
Nos, ezzel viszont jól megjártuk, mert nem kicsit üt el a már lefestett faltól, szerintem még több vöröset kellett volna hozzáadni. És mivel egészen biztosan tudtuk, hogy melyik festéket vettük eredetileg (megvan még az 5 literes doboza), most igen morcos vagyok a foltos fal miatt. Nem csak egy apró, az idő múlásával és a több festékréteggel magyarázható eltérés van (ez rendben lenne), hanem a fent lévő festékünk narancsos, erős, telt árnyalat, a javítófesték pedig egy mustáros, okkeresebb. Emiatt még lesz egy "futásom" a brico-nál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!