Létezik korrektorból nagy kiszerelés?
Egyszer kaptam egy ilyet: [link]
Imádom! Olyan szépen eltüntetett minden fölösleget, és észre se lehetett venni, h rajtam van. Viszont nagyon hamar elfogyott. Igaz, h most akciós, de akkor se szeretnék sűrűn rendelgetni.
Szóval érdekelne, h lehet-e ilyesmit nagyban kapni. Vagy jó helyette az alapozó is? Mert ez folyékony korrektor. Nem használnám a teljes arcomra.
Hát ezt a választ nem tudom hova tenni. Nem literest szeretnék, csak mondjuk, mint az alapozók, 30ml körülit. Miért, azok is elfertőződnek?
Egyébként meg ha nem a kezemmel nyúlok bele egy tégelybe, akkor tovább eláll.
Na jó. Köszi, h írtál, de engem csak az érdekelne, h lehet-e venni nagyobbat, mint 1-2-3ml. És h hol.
Sokféle olyan termék létezik, ami simán elfertőződhet, mégis árulják. Szóval ezt hagyjuk egy másik kérdésre. Ha gondold írj ki egyet.
Vichy Dermablend
De van belőle stiftes kiszerelés is. Én egyébként mindig egy steril fülpiszkálóval veszem ki belőle a kellő mennyiségű muníciót, így nem lesz koszos a cuccos.
Köszönöm kedves Utolsó! Végre valaki, aki nem néz hülyének! Nem értem az előtted szólókat miért kell piszkálódni. Felfogtam amit írt, csak nem hittem abban a válaszban. Ez mért baj?
Azért ha még valaki tudna ilyen korrektorról, akkor várom.
Már hallottam, h dicsérik a Vichy-t, így lehet ki is próbálom. Még1x köszi!
Nincs mit! :)
Nekem stiftes van, és tényleg nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!