Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Létezik korrektorból nagy...

Létezik korrektorból nagy kiszerelés?

Figyelt kérdés

Egyszer kaptam egy ilyet: [link]

Imádom! Olyan szépen eltüntetett minden fölösleget, és észre se lehetett venni, h rajtam van. Viszont nagyon hamar elfogyott. Igaz, h most akciós, de akkor se szeretnék sűrűn rendelgetni.

Szóval érdekelne, h lehet-e ilyesmit nagyban kapni. Vagy jó helyette az alapozó is? Mert ez folyékony korrektor. Nem használnám a teljes arcomra.

2011. jún. 9. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
azért nem jó a nagy kiszerelés, mert ezt max pár hónapig használhatod, mivel a bőröd, amire kened nem steril, így előbb-utóbb elfertőződik a kence
2011. jún. 9. 21:28
 2/10 A kérdező kommentje:

Hát ezt a választ nem tudom hova tenni. Nem literest szeretnék, csak mondjuk, mint az alapozók, 30ml körülit. Miért, azok is elfertőződnek?

Egyébként meg ha nem a kezemmel nyúlok bele egy tégelybe, akkor tovább eláll.

2011. jún. 9. 21:39
 3/10 A kérdező kommentje:
(De amúgy a tubusos dolgokat jobban szeretem mindenből.)
2011. jún. 9. 21:40
 4/10 anonim ***** válasza:
az alapozót nem egy applikátorral viszed fel a bőrödre, hanem kinyomod belőle a krémet...és elvileg a krémbe is csak tiszta spatulával illene nyúlkálni, ha tégelyes
2011. jún. 9. 21:57
 5/10 A kérdező kommentje:

Na jó. Köszi, h írtál, de engem csak az érdekelne, h lehet-e venni nagyobbat, mint 1-2-3ml. És h hol.

Sokféle olyan termék létezik, ami simán elfertőződhet, mégis árulják. Szóval ezt hagyjuk egy másik kérdésre. Ha gondold írj ki egyet.

2011. jún. 9. 22:18
 6/10 anonim ***** válasza:
akkor szájbarágósan: nem csinálnak nagyobb kiszerelést, a fenti ok miatt, érted???????
2011. jún. 9. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
nem érti
2011. jún. 9. 22:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Vichy Dermablend

[link]

De van belőle stiftes kiszerelés is. Én egyébként mindig egy steril fülpiszkálóval veszem ki belőle a kellő mennyiségű muníciót, így nem lesz koszos a cuccos.

2011. jún. 10. 11:26
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves Utolsó! Végre valaki, aki nem néz hülyének! Nem értem az előtted szólókat miért kell piszkálódni. Felfogtam amit írt, csak nem hittem abban a válaszban. Ez mért baj?

Azért ha még valaki tudna ilyen korrektorról, akkor várom.

Már hallottam, h dicsérik a Vichy-t, így lehet ki is próbálom. Még1x köszi!

2011. jún. 10. 14:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Nincs mit! :)

Nekem stiftes van, és tényleg nagyon jó!

2011. jún. 10. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!