Olivaolajat szeretnék venni a hajamra. De hol vegyem? Sima élelmiszer boltban vagy valami gyógynövényesben? És mennyibe kerül? Mekkora kiszerelés?
Én is egyszer kipróbáltam az olivaolajas hajpakolást, de nekem nem vált be, sőt ragadt tőle a hajam. Élelmiszer üzletben vettem az olajat, kb. 1000 Ft-ért.
Ha ajánlhatok valamit, szerintem próbáld ki a Shauma olajos samponját, ha jól tudom, olivaolaj alapú, és van hozzá balzsam is. Meg külön lehet kapni fodrászkellékesnél, vagy esetleg fodrásznál is hajolajat. Ezek ezerszer jobbak az olivaolajtól szerintem.
Szoktam én is olívaolajos pakolást feltenni néha, de nem használ, mivel utána kimosom a samponnal. Élelmiszerboltban 1000 ft körül van 1 üveg. Asszem literes.
Szerintem érdemesebb hajolajat használni, pár csepp a vizes hajra hajmosás után, és sokkal többet ér, mint az olívaolaj előtte!
2. vagyok. Én a dm-ben veszek Vitanol gyógynövényes hajolajat, 450 forint. Fehér flakon, egyszerű kék címke és narancssárga kupak.
Nem kell sok belőle, és 4-5 cseppet teszek rá, szétdörzsölöm a tenyeremen és végigsimítom vele a hajam, de csak a nyakamtól lefelé. A tetejére nem teszek, hogy ne zsírosodjon. Combig ér a hajam, úgyhogy nyilván egy rövidebbre ehhez mérten kevesebb kell. Nekem ennyi az ideális mennyiség.
Az olaj szagtalan és jó puhává meg fényessé teszi a hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!