A dulux vagy a héra festék jobb?
Figyelt kérdés
Szobafestésről lenne szó :)2014. nov. 13. 20:15
1/13 anonim válasza:
A dulux drágább de nem annyival jobb mint Héra! ÉN-héra-t venném!
3/13 anonim válasza:
A Héra valamivel jobb, mert olyan színre keverteted amilyenre akarod, míg a Dulux színskálája szűkebb mint a Trilaké, kvázi kész színeket kínál. Fedőképességre meg nagyon egyformák. Két kissé felhígított Héra color réteg bármilyen korábbi színt elfed. (Nem összekeverendő a Héra nagykiszerelésű diszperziós festékével, mert annak kicsit gyengébb a fedőképessége, de ár-érték arányban az is jobb mint a kategória társai.)
4/13 anonim válasza:
Én duluxot vettem és nem bántam meg. Pont tegnap festettem vele. Jó lett.
6/13 A kérdező kommentje:
húha nagyon héra párti mindneki :D
pedig én majdnem 100% os volta a duluxban, de így...
amugy a duluxxal is lehet szineket keverni :)
2014. nov. 14. 08:36
7/13 anonim válasza:
Lehet keverni, de a Dulux nem a RAL skálát használja. Én próbáltam mindkattőt és a Héra egy hajszállal jobban tetszett és nem a színek miatt, hanem a takaróképesség (kvázi kiadósság), utólagos foltmentes javíthatóság tekintetében. Persze ezeket a minimális különbségeket nem fogja észrevenni az aki 5 évben egyszer használja.
8/13 anonim válasza:
Mindkettő jó, bár a Duluxot utólag már nem lehet javítani, mert meglatszik.
9/13 A kérdező kommentje:
húúú dulux rendesen leszavazva :D
köszönöm a tanácsokat
2014. nov. 14. 13:06
10/13 anonim válasza:
Nem tudom a különbséget,de én 2009-ben Hérával /5 l-es / festettem az egész házat, nincs semmi gond vele. A nyáron 1 radiátort arrébb raktunk és a tartó helyét kellet kijavítani. A kamrában tárolt darabban álló 5-éves festéket használtam,és láss csodát ,a színe állaga 100%-ban megegyezik a falon lévővel !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!