Ti tennetek fuggonyt ra, vagy sem?
Figyelt kérdés
A nappali es a folyoso kozott van egy ilyen ajtonk, amint egy egyszeru atlatszo uveg van, es nem sotetitett.
2015. febr. 24. 17:51
1/6 anonim válasza:
Jézusom dehogy raknék házon belüli ajtóra függönyt.
2/6 anonim válasza:
Sima víztiszta üveg, mint az ablakban? Akkor azt cserélném le tejüvegre vagy martra, h ne teljesen átlátszó legyen. Nem kell sötétített. Függönyt biztosan nem tennék rá.
3/6 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy ne lássanak be vagy szeretnél egy kis privát szférát, akkor igen.
Nálunk nagy üvegfelületek vannak az ajtókon, ahonnan minden szobát teljesen be lehet látni, úgyhogy nekünk van függöny rajta, ami pont eltakarja az ablakot, nem nagyobb.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem hinnem, hogy barkinek is a nappaliban lenne szuksege intim szferara.
2015. febr. 24. 18:52
5/6 anonim válasza:
Régi lakásomban, hasonló ajtó volt a szobán, függönyt nem akartam, ezért üvegtapétából vágtam ki és ragasztottam rá egy mintát. Utána sokan csiszolt üvegnek nézték. :))
6/6 anonim válasza:
Én nem raktnék,de ha neked úgy tetszik, akkor rakj,te fogsz ott lakni nem ?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!