Meg kell -e keverni járólapozás közben a ragasztót?
Figyelt kérdés
Kb. 20 kilót bekeverek, és eltart néhány óráig, mire elhasználom.2014. okt. 27. 21:07
11/15 A kérdező kommentje:
Van még hátra négy sor, azt most fogom lerakni, és nem vizizem a lapokat. (meglátjuk, melyik jön fel előbb - remélem, azért egyik sem).
2014. okt. 31. 14:37
12/15 lalalalalalala és la válasza:
Kívànom hogy így legyen. :-)
13/15 anonim válasza:
Lalának igaza van minden más esetben, amikor nem beltéri (azaz erősen nedvszívó) lapokról van szó, és ezt nem kötözködés-képpen írtam.:)
Helyesen tetted, hogy bevizezted.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi!!! - majd meglátjuk, azért remélem, sem a vizezett, sem az utolsó 4 sor nem jön fel
2014. nov. 2. 21:50
15/15 lalalalalalala és la válasza:
Most én sem kötözködés végett reagálok,de nincs igazad! Régen amikor még nem ismertük a ragasztót és habarcsal burkoltunk, akkor kellett bevizezni a lapokat! A mai ragasztóknál már ez nem állja meg a helyét. A mai csemperagasztóknak inkább árt mint használ a lapok benedvesítése! Itt már arra kell inkább figyelni, hogy a megfelelő ragasztót használjunk és az aljzat megfelelően elő legyen készítve. Ezalatt azt értem,hogy a megfelelő mélyalapozóval vagy tapadóhíddal le legyen kezelve az aljzat. Ha ez nem történik meg, akkor a legrosszabbat teszed, ha bevizezed a lapot. Ugyanis az alja kiszívja a nedvességet és a minimális 65%-ot sem éred el nemhogy a 90%- ot. Mégegyszer hangsúlyozom, a megfelelő ragasztó az adott laphoz ez a kulcsszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!