Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen színűre festenétek a...

Milyen színűre festenétek a hálószobát?

Figyelt kérdés

A burkolata fekete szőnyeg lesz. Az ágy hófehér minimalista stílusú és két fehér rejtett konzolos polc lesz a falon éjjeliszekrény helyett. Három fal fehér lesz, de az ágy mögötti fal a kérdéses. Inkább az élénk rikitó színeket szeretjük.

Az előző lakásunk egy szobás volt, ott a fal kivizöld és mohazöld volt.

Ami szóba jött eddig a piros vagy a kivi zöld. Illetve nekem tetszene a pink, de azt a férjem érthető okból leszavazta.

Ti mit választanátok?

2014. okt. 15. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
piros, vagy fehér fekete mintás tapéta
2014. okt. 15. 14:59
 2/6 A kérdező kommentje:

Fekete-fehéret semmiképp sem szeretnénk, kell valami szín:)

Majd kerül valami minta a falra szerintem, azt még "kiharcolom"

Piros tetszene nekim is nagyon, csak félek túl piros lesz a lakás. Fürdő-WC piros-fekete

Nappali-étkező-konyha fekete-fehér-piros ezüst színű konyha gépekkel.

Gyerekszoba meg kérdéses nemtől függően, de biztos, hogy nem piros:)

2014. okt. 15. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Igazad van, hogy a fekete-fehéren kívül legalább egy fal legyen színes...

Gyakorlatilag bármi megy hozzá, szerintem ez már ízlés kérdése.

És a szoba természetes megvilágítását is vedd figyelembe. Ha árnyékosabb helyiség, akkor semmiképp ne legyen sötét szín, ha meg világos, napos, akkor mindegy.

Jó a kivizöld, nekem a piros tuti nem jönne be. Hanem bírnám az élénk világoskéket, vagy a napsárgát, a lilát is, bár ez utóbbi szintén pink-kategória...

Ha inkább elegáns érzést akarsz, akkor még jöhet a bézs vagy aranyszín, vagy a zöldes-arany (olyan libaf.sszín).

A kávébarna (tejeskávé színű) is jó lehet, az inkább otthonos, barátságos hangulatú..., bár nem élénk, az tény.

2014. okt. 15. 15:28
 4/6 A kérdező kommentje:

világoskék színt nem szeretem:(

A napsárga az jó, tetszene, felvetem a férjemnek, hátha tetszik neki is.

Világos helység nagy ablakkal szóval akár egy sötétebb szín is lehet.

Az elegánsabb hatást kiváltó színek is nagyon szépek, csak nem illenének hozzánk.

2014. okt. 15. 16:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Kevés kombinációt utálok annyira mint a fekete-fehér-sárga; persze ettől még lehet hogy nektek bejön. [link]

Lila, türkiz, pink, narancs

2014. okt. 19. 23:54
 6/6 A kérdező kommentje:

Nekem bejön a fekete-fehér sárga, sőt a te variációid is, kivéve a türkiz:)

Valószínűleg a lila színben maradunk. Bár lehet még ez változni fog, messze van még a festés.

2014. okt. 20. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!