Milyen színre festenétek a szobát?
Van egy 3 szobás lakásom, külön bejáratúak a szobák és egyetemistáknak lesz kiadva, fiatalosra szeretném festeni a szobákat csak nem tudom milyenre, nyilván nem szeretném ilyen nagyon nem függő színre festeni mert nem tudni melyik évben vagy félévben fiú,esetleg lány lakik-e majd benne.
Mit gondoltok? Tapétázni nem szeretnék. Olyasmire gondoltam hogy egyik szobafal egy színű míg a maradék három más színű, nyilván olyan szín ami illik egymáshoz. Szerintetek?
Világosabb sárga, világoszöld, és világoskék. Ez fiúnak, lánynak egyaránt jó.
Tapétázni azért is hülyeség, mert ha tönkreteszik, jobb/könnyebb festetni, mint tapétázni.
Vagy...ha ez egy polgári lakás (nagy belmagasság), akkor szuperül néz ki az elválasztócsík nélküli fehér fal+plafon. És tegyél ki óriási képeket/posztereket. Pl. nálunk egy 2X2 méteres Manhattanas retrófestmény van a falon. Nagyon menő.:)
Nem kell így cifrázni. Egyszerű kell, ami a legtöbb embernek tetszik. Ha újra kell majd festeni, az is egyszerűbb lesz, ha csak egy szín van.
Valami világos szín kéne, krémszín vagy a sárga egy kellemes árnyalata.
Én szín párti vagyok, de abban igazat adok a többieknek, hogy nem kell túlcsicsázni, jó esetben úgyis 1-2 évente újra kell meszelni. Sosem tudhatod milyen bérlőket fogsz ki.
Ne legyenek egyéni színek, legyen olyan, amit bármelyik boltba besétálva levehetsz a polcról.
Egyébként én is úgy gondolom, hogy a sárgával nem lehet mellélőni, a többivel már inkább. Narancssárga, kék, zöld. Ezek lehetnek "uniszex-ek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!