Festők, mennyiért festenétek ki egy 30nm-es lakást?
30 nm alapterületet kb 3x kell megszorozni egy panelméretnél, vagyis 90 nm lesz a festendő felület, az 2x átfestésnél kb 90 e ft a 8 nm-nyi gletteléssel. Ebben persze benne van az esetleges színezés, fóliatakarás, bútormozgatás, takarítás is, a repedések, lyukak, illetve tokok mellett kiszólózás is, kapcsolók leszedése, tisztítása stb. , anyaggal, netto.
Mázolás kb 100-130%-al több, vagyis az olyan 100e körül lenne állapottól függően.
Nem alapterülettől hanem festendő felülettől függ hogy mennyi az annyi.
30nm-es lakásban szinte biztos hogy több mint 90nm a festendő felület mert ugye vannak válaszfalak is és nem egy helységből áll.
Én nem ajánlom hogy magad fesd ki,ha van rá pénzed,akkor inkább bízd szakemberre.Én nem rég festettem egy nagyszobát és iszonyú nehéz, a karom leszakadt,állandóan szürkének láttam,meg csíkosnak (kicsit az is maradt).
Utána egy hétig a karomat sem tudtam felemelni.
Aki csak teheti,szakembert bízzon meg minden ilyesmivel.Nagyon nehéz szakmunkák ezek,nem véletlen kérik el az árát mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!