Hogyan kell glettelni? Holnap ki szeretnem glettelni az egesz szobat, hogyan alljak neki?
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 18:24
1/7 anonim válasza:
Kell hozzá kevés anyag ismeret is!! Glett vasal kevés anyagot fel viszel a falra .alulrol felfelé huzod.minél simábra huzod el ánál kevesebbet kell majd utána csiszolni.
De mivel sose csináltad még sokat kell csiszolnod majd.
Kis gyakorlás és bele jőssz..
2/7 A kérdező kommentje:
de egyenes lesz a fal ha en magam csinalom?
2014. szept. 1. 18:40
3/7 anonim válasza:
Persze..csak sokat kell utána csiszolnod!!én is magamtol tanultam meg!!
4/7 anonim válasza:
Kell egy vödör
glett vas
furó gép
keveröszár.
Csiszoló papir
5/7 anonim válasza:
Javasolnám a glett vasad rozsdamentes anyagból legyen.
7/7 anonim válasza:
Nem nagy ügy, nekem tök amatőrként is sikerült kiglettelnem a szobámat! Az internet csodálatos dolog, ajánlani tudom a Szobafestő Attila nevű szakit, aki a Youtube-on egy csomó videóban magyaráz el ilyen szakis dolgokat, hogy otthon magad is meg tudd csinálni. Glettes videója is van, én ennek a segítségével remekeltem: https://www.youtube.com/watch?v=2z3wPJcQx_M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!