Lehet úgy glettelni hogy a mennyezetet kihagyom?
Figyelt kérdés
panellakásom főzőfülkéjét és az előterét újítom most fel jelenleg.az oldalfalakon fűrészporos tapéta volt amit lekapartam,a mennyezetet sima diszperziós festékkel kenték le az előző lakók.Ki lehet hagyni a mennyezet telibe glettelését ha nem látom annyira indokoltnak?az oldalfalakat betonig kapartam azokat biztos h le kell.2014. aug. 31. 19:38
1/2 anonim válasza:
Nincs sok értelme újra glettelni ha megfelelő számodra, persze mindent lehet, csak minek.
2/2 anonim válasza:
Ha a világítás marad a régi, és nem volt feltűnő, vagy zavaró a plafon, akkor simán kihagyhatod.
[ Én mennyezeti világítást is cseréltem anno, és az új lámpa a plafonról visszavert szórt fénnyel működött. KÉtszer is glettelni kellett a plafont, mert minden kis picuri hibát felerősített az új világítás ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!