Terasz padlóját lehet glettelni?
Figyelt kérdés
Nos...terasz felújítás előtt állok (panelterasz.)
A régi linóleumot fölszedtem, amit az előző tulaj hagyott itt, de alatta borzasztó állapotok vannak, kisebb nagyobb mélyedés mindenhol. Arra gondoltam, hogy egy kültéri-cementalapú, fagyálló glettel végighúznám, csak átmenetileg. (Mondjuk tavaszig, amikor lesz annyi pénzem, hogy normálisan lekövezzem.) Nagyon rossz ötlet? Persze valami takaró menne rá azért. :)
Előre is köszönöm a válaszokat a hozzáértőktől!
2014. aug. 24. 19:38
1/4 anonim válasza:
Fagyálló-flexibilis csemperagasztóval megoldható.
2/4 A kérdező kommentje:
Szóval a glett semmi képen nem jó? :/
2014. aug. 25. 01:17
3/4 anonim válasza:
A glett semmiképp.
Nem volna olcsóbb simán a helyén hagyni azt az ótvar linóleumot tavaszig és nem menni a tájára, mint most elpocsékolni akármennyit a lyukak felesleges eltüntetésére. A plusz valami takaróról már nem is beszélve...:)
4/4 A kérdező kommentje:
Nem vettem meg a glettet, egy nyaraló felújításából maradt még kb. egy zsák, azért gondoltam, hogy fel lehetne használni belőle, de akkor mindegy. Valószínűleg most már csak az lesz, hogy kap egy linót, aztán tavasszal majd nekiállok komolyabban.
2014. aug. 27. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!