Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Lehúzós mesterrel, hogyan tovább?

Lehúzós mesterrel, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Kértünk egy szolgáltatást, félig-meddig ismerős az Úr, jött is s.o.s, számlás árat adott ami megfelelő is volt, még áfával is kifizettük... Megkértük EZÉRT még egy munkálat befejezésére, árat nem kérdeztünk, mert apróságról van szó, aminek holnap lenne az utolsó mozzanata!!! Tegnap viszont bemondott telefonba egy olyan árat, hogy azt hittük gutaütést kapunk...mondta, hogy nézzük meg, mindenhol ennyi...megnéztük (tudtuk is) kértünk több helyről ajánlatot, fele annyiba kerül a munkálat mint nála... Ilyenkor mi van??? Volt már Valaki ilyen szituban??? HELP!!! Nem szeretnénk többet fizetni, mint amennyit ér a dolog...

2014. márc. 9. 17:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Még hozzáfűzni való, hogy erre a munkára nem kértünk számlát...
2014. márc. 9. 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Meg kell kérdezni, hogy nála miért ennyi. Nézze meg ő is, hogy máshol mennyivel olcsóbb.
2014. márc. 9. 18:17
 3/7 anonim válasza:

Lehet hogy ami mást megkérdeztetek, ott tized annyiba kerül az alapanyag és tized olyan jó minőségű.

Azt nem értem ha ismerős akkor miért áfás számlát kértetek, megspóroltatok volna egy valag pénzt.

2014. márc. 9. 18:53
 4/7 A kérdező kommentje:

Nincs alapanyag reszukrol, ez csak munkadij... szamla azert kellett, mert biztosito fizette azt a munkat, ezt nem, erre

nem is kertunk es igy is borsos. A szamlas realis volt! :-(

2014. márc. 9. 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Igazán jó megoldás erre már nincs szerintem.

A helyetekben én holnap a munka megkezdése előtt közölném vele, hogy ami árat megadott, azt túlságosan magasnak tartom és szeretnék megegyezni vele az eddig elvégzett munka áráról, amit megegyezés után illő is lenne kifizetni. Aztán jöhet egy új szaki, aki befejezi.:( Öröm az ürömben, hogy még egyszer ilyen amatőr hibát már nem vétetek, hogy nem állapodtok meg előre.

2014. márc. 9. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Nézd, én is azt hittem, hogy egy turbókémény külső 80 centis megtoldását megúszom 30 ezerből, de csak az anyag volt 35 ezer. A munkadíj 25.
2014. márc. 10. 10:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek, már megoldódott... mondtuk Neki, hogy máshol mennyiért van és elfogadta az árat... érdekes, többet nem hívjuk.
2014. márc. 23. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!