Hülyeség elvégezni egy ilyen lehúzós PUA tanfolyamot?
Továbbra sem az lenne a célom, hogy nőket verjek át, hogy minél előbb lefeküdhessek velük...
Vajon több önbizalmat adna maga a tanfolyam, mint amennyit elvenne az, hogy bedőltem nekik?
Szerintem se költsd ilyesmire a pénzedet.
Legtöbbször azon múlik a csajozás, hogy oda mersz-e menni egy lányhoz!
Ha kell utazz el egy közeli de idegen városba számodra. Keress egy parkot, buszpályaudvart bármit, ahol sokan megfordulnak és random menj oda lányokhoz.
Akármivel megszólíthatod.
Nemrég láttam egy PUA videót, ahol a sárc odamegy egy lányhoz, és annyit mond neki, hogy "megláttalak, nagyon aranyos vagy és gondoltam idejövök, meg amúgy is csak pár méterre voltál". Ezzel a dumával ment oda. Ehhez szerintem nem kell PUA tanfolyam. Ez egy mindennapos leszólítás...
BÁTORSÁG! Mi van ha visszautasít? Semmi. Idegen városban idegen emberekkel próbálkozz. Valószínű életedben nem látod többé, ha esetleg nem sikerül, vagy ciki lesz.
Hajrá, hajrá :)
Szerintem se koltsd ilyenre a penzed. Inkabb gyakorolj. Csak tet nelkul beszelgess az emberekkel, nem kell rogton olyan csajjal kezdeni aki bejon. Csak kezdj el beszelgetni barmirol.
Plusz, legyen valami erdeklodesi korod, amirol tudsz beszelni.
Es az itteni kozhiedelemmel ellentetben, a lanyok szeretik a normalis pasikat, (aki a csajokat hibaztatja a kudarcaiert az a kerulendo kategoria, es ne aggodj, messzirol erzodik, ha egy pasinak negativ a hozzaallasa)
,,PUA tanfolyam, az meg mi"? pick up artis-felszedő ember, felszedő művész. csajozáésról, párkapcsolatra felkésztő ember, aki ellát tanácsokkal, segíti fejleszteni az önbizalmadat. nagyrészt saját tapasztalatai alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!