Szerintetek is gerinctelen, lehúzós banda a T-home?
90%-ban mindig időben befizetem a csekkeket!De van mikor nem tudom mivel nem mindig kapok fizetést időben.Sehol nincs baj ha kések 3-4 napot de ez a mocsok banda szem rebbenés nélkül a következő Csekre rá számol 690-ft ott!
Érdekes hogy pl az áramszámlára nem számolnak rá 4 nap miatt!
Ja, hogy te nem tartod be az általad vállalt feltételeket (azaz hogy fizetsz időben az általad igénybe vett szolgáltatásért), és még neked áll feljebb? A T-home által ez teljesen korrekt eljárás, hisz az általad is elfogadott szerződés feltételei szerint jár el.
De fordítsunk egyet ezen: te mit szólnál ahhoz, ha nem lenne nálad 4 napig TV meg net?
Korrektnek nem nevezném, inkább jogosnak.
Ettől függetlenül egy utolsó sz****rházi bandának tartom őket.
Adás sokszor nincs, de a pénzt követelik.
A többiről meg ne is beszéljünk.....
Na jól van 5-ös ne hazudjál.
Én is voltam náluk, rohadtul nem 10 ezerbe kerül a csúcs szolgáltatás.
Meg az is érdekes hogy tetszés szerint változtatják a fizetési határidőt.De nem baj tanultam a dolgokból!A T rabló társaságnál SOHA TÖBBET SEMMIT!MÁr a tv -t is lemondtam náluk,és a upc -hez szerződtem!
ÉS MÉG EGY ÉSZREVÉTEL AMI PATKÁNYSÁG A RÉSZÜKRŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lemondtam a tv-t és közli velem a bunkó ügyfélszolgálatos hogy még plusz 8 napot a lemondás dátuma után fizetnem kell,pedig a készüléket is le kellet a lemondás napján adnom,az az azt sem mondhatják hogy a lemondástól számított 8 napig még tudom használni!!!!
Rabló,gerinctelen,nem korrekt banda ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!