Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek is gerinctelen,...

Szerintetek is gerinctelen, lehúzós banda a T-home?

Figyelt kérdés

90%-ban mindig időben befizetem a csekkeket!De van mikor nem tudom mivel nem mindig kapok fizetést időben.Sehol nincs baj ha kések 3-4 napot de ez a mocsok banda szem rebbenés nélkül a következő Csekre rá számol 690-ft ott!

Érdekes hogy pl az áramszámlára nem számolnak rá 4 nap miatt!

2014. jan. 13. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Más szolgáltató is felszámol késedelmi díjat. Kérdezd meg tőlük, hogy át lehet-e tenni a számlafizetési határidőt néhány nappal. Egyébként meg az előző havi fizetésből tegyél félre erre a számlára, hiszen egyébként is ki kéne fizetni havi szinten. Csak 1x kell megcsinálnod, utána forog rendesen.
2014. jan. 13. 18:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Ja, hogy te nem tartod be az általad vállalt feltételeket (azaz hogy fizetsz időben az általad igénybe vett szolgáltatásért), és még neked áll feljebb? A T-home által ez teljesen korrekt eljárás, hisz az általad is elfogadott szerződés feltételei szerint jár el.

De fordítsunk egyet ezen: te mit szólnál ahhoz, ha nem lenne nálad 4 napig TV meg net?

2014. jan. 13. 18:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, kifejezetten jol csinalja. Nem kell kesni a befizetessel, ennyi a titok.
2014. jan. 13. 19:04
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

Korrektnek nem nevezném, inkább jogosnak.

Ettől függetlenül egy utolsó sz****rházi bandának tartom őket.

Adás sokszor nincs, de a pénzt követelik.

A többiről meg ne is beszéljünk.....

2014. jan. 13. 19:24
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Nekem még nem volt problémám velük. 10 ezret fizetek a telefonért, csúcs internetért és csúcs tv-ért összesen. Ezen kívül a mobil előfizetésemre is kapok ezek miatt kedvezményt.
2014. jan. 13. 19:39
 6/9 anonim ***** válasza:
28%

Na jól van 5-ös ne hazudjál.

Én is voltam náluk, rohadtul nem 10 ezerbe kerül a csúcs szolgáltatás.

2014. jan. 13. 19:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó, tényleg hazudtam, mert 10.900-az fizetek, leírjam részletesen, hogy mire mennyit? Netán szkenneljem is a számlát???
2014. jan. 13. 22:13
 8/9 A kérdező kommentje:
ketteske haver!Hogy ki nem tart be mit arról ne beszéljünk!Ez a féreg bandád többször nem szolgáltat normálisan és hiába jelentem a hibát szinte szarnak rá!
2014. jan. 14. 19:39
 9/9 A kérdező kommentje:

Meg az is érdekes hogy tetszés szerint változtatják a fizetési határidőt.De nem baj tanultam a dolgokból!A T rabló társaságnál SOHA TÖBBET SEMMIT!MÁr a tv -t is lemondtam náluk,és a upc -hez szerződtem!

ÉS MÉG EGY ÉSZREVÉTEL AMI PATKÁNYSÁG A RÉSZÜKRŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lemondtam a tv-t és közli velem a bunkó ügyfélszolgálatos hogy még plusz 8 napot a lemondás dátuma után fizetnem kell,pedig a készüléket is le kellet a lemondás napján adnom,az az azt sem mondhatják hogy a lemondástól számított 8 napig még tudom használni!!!!

Rabló,gerinctelen,nem korrekt banda ez!

2014. jan. 14. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!