Ez gerinctelen húzás lenne a munkatársaimmal szemben?
Szóval hárman vagyunk lányok munkatársak. Ők ketten össze vannak nőve, nyali-fali barátnők, kétszínűek..én azért próbálok normálisan dolgozni, de kezd betelni a pohár, hogy ők megbeszélik a főnöknővel ketten (ellenem), hogy én bármikor be megyek, és úgy alakítják a beosztást, hogy nekik jó legyen, és szinte pont mindig akkor kell mennem, amikor más dolgom lenne (fogorvos,stb..)
Szóval van a főnökasszony. Neki viszont van egy főnöke, akivel van közös ismerősünk. És arra gondoltam, hogy mi lenne, ha ez a közös ismerős szólna pár jó szót az érdekemben, hogy a beosztás legyen már rugalmasabb és ne mindig úgy legyen ahogy az a két p.csa akarja..
Vélemény?
nem gerinctelen, de nem biztos, hogy be fog jönni
bár attól, függ mennyire vannak ők(az ismerős és a főfőnök) és ti jóba
De ők honnan tudják, hogy neked melyik nap nem jó? Ha annyira nem vagytok jóban, akkor gondolom nem szoktátok ezt megbeszélni. De megpróbálhatod megtéveszteni is őket, és akkor pont úgy alakítanák a beódat, ahogy neked jó lenne. :)
De az nem megoldás, hogy nem akarsz nyavalyogni a főnöknél. nyisd ki a szád, ha valami neked nem jó, ne egyből az ő főnökénél ismerős által motoszkálj. Ez kicsit olyan gyáva dolog, mint ha te nem mernél kiállni a saját érdekeidért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!