Gáz átvezetékezése, tervezéssel, engedélyezéssel mennyibe kerülhet?
Figyelt kérdés
Házfelújításba fogunk és a jelenlegi étkezőbe tennénk át a konyhát. A helyiségben van egy gázkondenzátor. Ahhoz, hogy a gáztűzhelyhez gázt vezessünk, ami ettől kb 1 m-re volna, milyen költségekkel kell számolnunk? Úgy tudom tervköteles, ez és az engedélyeztetés mennyibe kerülhet? A kivitelezés kb milyen árban lehetséges? A burkolatokat is érinti egy ilyen beavatkozás? Ez esetben milyen burkolási anyag- és munkadíjakkal kell számolnunk?
Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 9. 05:12
1/3 anonim válasza:
Ugye ez nem komoly kérdés? 1m-re engedélyt kértek még a gázosok is ki röhögnek.Szólj egy gázszerelőnek ő hoz egy ilyet vagy ehez hasonlót és kész: [link]
2/3 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam, hogy az adott eszköz újra cserélésének kivételével mindent engedélyeztetni kell. De ha ez tényleg ilyen egyszerű és nincs benne robbanásveszély, akkor lehet, hogy ennyivel megoldódik. Köszönöm.
2014. márc. 10. 21:21
3/3 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van! Csak akkor kell engedély, ha áthelyezed a csöveket. Ez simán megoldható egy flexibilis csővel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!