Egy 61 nm -es lakás felújítás kb. mekkora költséggel jár?
2014. jan. 18. 11:26
1/5 anonim válasza:
Még legalább 3 milliót számíts rá, rettenetes állapotban van. Fürdő, wc cseréje 3-400.000, konyha fél millió-1 millió
Erkély 150.000 (ha van)
Nyílászárók: 6-800.000
Falak hő, hangszigetelése: 3-600.000
Fűtőtestek 50-150.000
áh...
Egyébként 7 millióért ne vegyetek ilyet, kb. 4-5 millió a reális értéke.
2/5 anonim válasza:
bútorral és új gépekkel cca 7MFt. A felújítási ktg.
3/5 anonim válasza:
1 Ezt a lepukkant lakást 3MFt-ból te nem újkítod fel, maximum Mekmester módján.De nem normális anyaggal, normális kivitelezéssel. Iszonyat le van robbanva.
4/5 anonim válasza:
Ennél a lakásnál berendezéssel együtt minden kuka.A könyvek, növények(már ha van) kivételével.
5/5 anonim válasza:
3. MINIMUM 3 milliót írtam, bútorok, berendezések nélkül, alatta le is írtam miért.
Én 10 millióból sem újítanám fel olyanra, hogy az nekem megfeleljen, de az igények eltérőek. Aki eleve ilyen szétesett sz*rlyukat akar megvenni, az valószínűleg nem fog mindent az utolsó lyukig felújítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!