Ti hogy alakítanátok át ezt a garzont?
36nm-es garzon lakást szeretnék amerikai konyhásra felújítani és szeretnék ötleteket kapni, hogy ti hogyan alakítanátok át. Mit hoznátok ki ebből a kis garzonból. :D Nagyon kéne a segítség és az ötletetek. :) (A pirossal jelölt falakat nem lehet megbontani.) :( Köszönöm aki segít!
Itt egy szemmértékes terv, én valahogy így alakítanám át - persze, ha a gáz/víz, egyéb vezetékek áthelyezhetőek. Mondjuk ha elektromos sütő van, akkor a gáz mindegy. Viszont én a mosogató+mosógépet az új konyhába raknám, szóval...?
Asztal helyett magas bárpultot csinálnék, ha vendégek vannak a konyha felőli oldalán is lehetne ülni. Olyasmit raknék, ami nem nyílt, hanem alatta fiókos, de van hely a lábaknak.
Az előszobába egy magas cipősszekrényt + akasztót, tükröt tennék... na meg erős fényű lámpát.
A fürdőbe két oldalról is raktam ajtót, ami sok embernek felesleges - ha kiveszed a hálóoldalit, akkor akad hely a mosógépnek is tán. Én szeretem, ha a hálóból közvetlenül nyílik. Helyspórolás érdekében tolóajtókat tettem.
A konyhába persze a falra még raknék faliszekrényeket is, de már lusta voltam odatenni. A hálóban, nappaliban még polcokat lehet feltenni.
Remélem tetszik, és tudtam valamit segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!