Valaki ismeri őket? Felujitoknak.hu
talán ha megadnád az oldalt magát, akkor lehetne véleményezni, így a levegőben tuti nem.
Szóval miről is kérsz véleményt? :D
egy- két árat néztem itt meg, azok, mint munkadíjak, egész elfogadhatóak. Az aluli véleményeket, összvissz három darabot megnézve pedig nem hiszem, hogy nagyon megbánnád, ha velük csináltatod.
Személyesen nem ismerem őket, de én így első benyomásra megbíznék bennük. Korrektnek, és maximalistáknak tűnnek. Nem csak az ügyfél anyagi terhét nézve, hanem a magukkal szemben támasztott követelményeket tekintve is.
De próba szerencse, ahogy mondani szokták. Érdeklődj náluk utána, a felmérés a lakásodban, házadban ingyenes.
Még egyszer kihangsúlyozva: Bár nem ismerem őket, és a szakmában fogok elhelyezkedni, szerintem nagyon korrekt az ár, és a honlapi leírások, szóval minden.
Engem is erdekelne.
Kedves kerdezo vegul is veluk csinaltattad?
Elegedettseg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!