Egy ilyen lakásból hogyan lehetne kihozni a maximumot?
Szeretném minél jobban tágítani a teret. A kisszobát hálónak szeretnénk kialakítani (bár ha valakinek van más ötlete, azt is szívesen fogadom)
Minden apró ötlet nagyon érdekelne! (falak színe, csempék színe,stb..)
A lakás 43nm, a nappali 20nm a félszoba, a konyha és a nappali egyaránt 6 nm, a fürdő 3 a kamra pedig 2!
A kisszobát, konyhát, folyosót összenyitnám nappalivá és hátulra tenné a hálószobát. Gondolom a fürdőt nem lehet máshova átpakolni, bár az lenne a jobb, ha az is hátra kerülhetne és akkor elöl lenne egy nagy nappali.
További ötletek jók vannak a neten, lehet tanulni aszínekből, formákból:
én is összenyitnám a kisszobát és a konyhát a folyosóval, jobb lenne a térérzet. a kamrát mindenképp megtartanám, és olyan tárolási megoldásokat alkalmaznék hogy a lehető legjobban ki tudjam használni benne a helyet.
a jelenlegi nappaliban az ajtótól jobbra kialakítanék egy kis hálósarkot, egy térelválasztó polccal el is lehet rejteni egy picit :)
a másik részében pedig tv, kanapé, könyvespolcok lennének.
a beépített szekrény nagyon jó helyen van, max annyit újítanék rajta hogy tolóajtósra cserélném.
a színeket rád bízom, biztos vannak kedvenceid. nekem személy szerint a narancs és a lime párosítása a nagy szerelem :)
Arra azért gondolj, ha sokat főzöl nem biztos, hogy praktikus a konyha falát is kivenni. Nekem is amerikai konyhás nappalim volt, amit 2 év után megszüntettem, mert még a fenti szinten is terjengett a kaja szag.
Én a nappaliból csinálnék 1 szobát és 1 fürdőt, a konyhát meghagynám zárhatóra (én japán üvegfallal választattam le, hogy ne csak hasznos, hanem mutatós is legyen). A szobát, a közlekedőt és a fürdőszobát egybenyitnám. Ha a kamrát teljesen kihasználod, akkor azt is meghagynám szintén egy egyedi fallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!