Csempére csempét?
Figyelt kérdés
Ha jó a minősége a járólapnak de már nem mai akkor ráragaszthatom az új csempémet?2013. aug. 6. 06:14
2/8 anonim válasza:
Én nem spórolnék a felszedésén! Lehet,hogy sok helyen kopog is már. 1nap alatt felszednek 50-100m2-t.
3/8 anonim válasza:
Ha picit is mozog, akkor viszi majd magával az újat. Egyébként a terazzo-szerű régi 20x20-asoknál működik.
4/8 anonim válasza:
Semmilyen akadálya nincs ennek,ha még belefér a magassága .
Pont ilyenre van kitalálva az szer,amivel előtte felkenik .
5/8 anonim válasza:
2-es v ok. Nem is azzal van a gond ,hogy a régi laphoz nem fog hozzákötni az új,arra megvan a megoldás,hanem a régi lap hogyan áll az aljzatbetonom. Mivel gondolom nem 5-éve van lent. Ha éppen most jó is de az elkövetkezendő időben véletlen feljön ,akkor szívás van ,a kis sportolás miatt.
7/8 anonim válasza:
Igen, ha az alsó réteg nem köt jól, akkor felhúzhatja az újat. De ha nem, akkor mehet rá.
8/8 anonim válasza:
Én elkezdeném felszedni egy helyen. Ha könnyen jön, akkor jobb is, ha a régi lekerül, ha nagyon kínlódós, akkor kijavítanám azt a részt, ahol elkezdtem a bontást és rátenném az újat. Ha a vastagságba még belefér, öntenék legy réteg aljatkiegyenlítőt, és arra menne az új járólap.
De ha fényes mázes járólap van lerakva, akkor szerintem jobb felszedni (esetleg egy felcsiszolás is szóba jöhet helyette).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!